Trine

Billeder af Trine her

Hej frække viking.

Mit navn er Trine, jeg er en hamrende fræk, feminin og altid glatbarberet pige, som elsker at forføre en rigtig gentleman. Jeg er 30 år, 177 cm høj. Selvom jeg er pæredansk, så har jeg de vildeste Amazone former. Tjek mine billeder, så ved du hvad jeg mener. Glem alt om dobbelt-D bryster, mine er så meget vildere (og ægte).


Tjek denne tråd på eroguide, hvis du er i tvivl om jeg kan leve op til min profil/ annonce 😘 Tusind tak til jer der har skrevet de søde ord om mig💖
 
eroguide.dk/forum/topic/137600-trine-tequila-guds-gave-til-babsomaner/?tab=comments#comment-1284140


Jeg arbejder primært med tidsbestilling, så book en aftale i god tid så jeg kan være klar til dig. Jeg er altid klædt drønfræk i lækkert lingeri og klar til at være din frække elskerinde.


Som noget nyt tilbyder jeg escort besøg, men kun på hotel. Kontakt mig på sms for at høre mere om priser, og hvor jeg har mulighed for at besøge.


Respekter venligst, at jeg kun tilbyder det der er beskrevet i denne annonce. Jeg er altid sød og høflig, men tag ikke fejl, jeg skal nok sige fra hvis jeg ikke bliver respekteret.


Jeg elsker at give våde blowjobs, du må gerne sprøjte mig i munden, måske sluger jeg. Jeg nyder at blive slikket, og er frisk på meget, så hold dig ikke fra at friste mig med dine frække fantasier. 

Hvis du knepper mig godt, vil du endda opleve, at jeg kan sprøjte.
 

Jeg er uddannet massør, og tilbyder derfor den lækreste kombination af bevidst berøring og happy ending, du vil ikke blive skuffet.

Jeg går meget op i hygiejne, og hvis vi skal lege sammen, så forventer jeg det samme af dig. Jeg ryger ikke, men det må du selvfølgelig gerne. Du er fortrinsvis etnisk dansk eller har boet i Danmark i en del år og behersker sproget godt i skrift og tale, og har den fornødne respekt og pli for os kvinder, men er fræk alligevel. 

Du er ikke påvirket af alkohol eller andet, og det kan jeg garantere dig, jeg heller ikke er.


15 min. cocktail 1200 kr.
30 min. Cocktail 1500 kr.
45 min. Cocktail 1800 kr.
60 min. Cocktail 2100 kr.
Mine priser er ikke til forhandling!

Cocktail indeholder:
oral til dig, oral til mig, sorte kys modtages, alle blide former for fræk sex, dog er et rap i røven velkommen😍, ægte kæresteoplevelser med min fulde opmærksomhed, alt sammen i de stillinger du måtte ønske hvis jeg kan. 


Du må komme de gange du kan indenfor det købte tidsrum, kys på munden er noget jeg selv vælger til eller fra.

Al kontakt foregår via sms på 93955007. Jeg svarer så hurtigt som jeg har mulighed for det. Ved henvendelse skriver du hvornår og hvor længe du ønsker vi skal være frække sammen.

DU OVERHOLDER DIN AFTALE OG MELDER FRA I GOD TID HVIS DU IKKE KAN ALLIGEVEL, senest dagen før. ELLERS HAR DU FOR EFTERTIDEN MISBRUGT DIN CHANCE HOS MIG.

Alle billeder er kun af mig og er 100% ægte.
Glæder mig til at se dig 😘
Stort knus ❤️
Trine

Lav din egen hjemmeside gratis!