top of page

TRINE

Hej frække viking.

 

Jeg er en hamrende fræk, feminin og altid glatbarberet pige, som elsker at forføre en rigtig gentleman. Jeg er 30 år, 177 cm høj.

Selvom jeg er pæredansk, så har jeg de vildeste Amazone former.

Tjek mine billeder, så ved du hvad jeg mener.

 

Jeg er altid iført et frækt outfit når jeg tager imod dig, og klar til at være din frække elskerinde. Jeg elsker at give våde blowjobs, og nyder at blive slikket. Hvis du knepper mig godt, vil du endda opleve, at jeg kan sprøjte. Jeg er uddannet massør, og tilbyder derfor den lækreste kombination af bevidst berøring og happy ending, du vil ikke blive skuffet.

 

Jeg går meget op i hygiejne, og hvis vi skal lege sammen, så forventer jeg det samme af dig. Jeg ryger ikke, men det må du selvfølgelig gerne.

Du er skandinavisk, ren og velsoigneret med korte negle, og dejlig frisk mund, og du har den fornødne respekt og pli for kvinder.

 

Jeg tilbyder alle blide former for sex, ægte kæresteoplevelser, gensidigt fransk, oliemassage selvfølgelig med happy ending, de stillinger du måtte ønske hvis jeg kan og min fulde opmærksomhed og kærtegn.

Du må komme de gange du kan indenfor det købte tidsrum, kys på munden er noget jeg selv vælger til eller fra.

 

15 min. BJ 600 kr.

15 min. Cocktail 1200 kr.

30 min. Cocktail 1500 kr.

45 min. Cocktail 1800 kr.

60 min. Cocktail 2100 kr.

 

Al kontakt foregår via sms, jeg svarer så hurtigt som jeg har mulighed for det. Kun kontakt fra søgbart nummer, da jeg vil sikre at du er reel. Ved henvendelse skriver du hvornår og hvor længe du ønsker vi skal være frække sammen.

 

Jeg kan kontaktes på: 93955007

Glæder mig til at se dig

 

Stort knus

Trine

bottom of page